Køge Svømmeklub søger Cheftræner/Elitetræner

Vil du være med til at udvikle en topklub i dansk svømning med fokus på talentudvikling? Har du erfaring med at udvikle svømmere på højt nationalt og internationalt niveau og motiverer det dig at lede talentudvikling på tværs af aldersgrupper. Så har du nu muligheden for at blive Køge Svømmeklubs nye cheftræner/elitetræner og blive en central del af Køge Svømmeklubs ambitiøse udviklingsrejse.

Profil

Du er enten en erfaren cheftræner, der fra dag ét kan gå ind og tage det faglige ansvar for K-afdelingen, eller en yngre, talentfuld og ambitiøs træner, der efter en kort periode med indfasning og sparring efter behov, kan udfylde rollen.

 

Rolle

Du vil blive en del af klubbens stærke træner - og ledelsesteam og vi kan tilbyde et spændende og alsidigt job, hvor du som cheftræner/elitetræner vil være en del af teamet der har  det overordnede ansvar for lede og videreudvikle klubbens konkurrenceafdeling.

 

Specifikt vil du bl.a. have ansvaret for:

 

Kvalifikationer

Vi forventer, at du har flere års erfaring fra lignende roller og at du er bredt svømmeteknisk og teoretisk velfunderet og har gennemført en relevant træneruddannelse. Som person er du udadvendt, ambitiøs og imødekommende med et godt overblik, og et stærkt engagement i de mennesker du arbejder og samarbejder med til daglig.

 

Derudover har du:

 

Om KSK

Vi tilbyder et interessant job i en velfungerende klub med:

 

Du kan her læse mere om vores klub på www.ksk.dk, om K-afdelingen og vores strategi, som pt. er under revidering, og hvor du vil være en naturlig del af dette arbejde.

 

Bliv en del af KSK

Har stillingen vakt din interesse, så glæder vi os til at høre fra dig. Ansøgningsfrist er senest den 10. oktober 2022, men skynd dig, vi indkalder potentielle kandidater løbende som ansøgninger modtages.

Er du interesseret i at vide mere om stillingen, inden du søger, er du velkommen til at kontakte klubbens klubchef Jan Hansen (+45 27574607) / jan@ksk.dk

Ansøgning sendes til jan@ksk.dk

 

Tiltrædelse:                                 1. januar 2023.

Ansøgningsfrist:                         10. oktober 2022

 


MÅSKE ER DU VORES NYE KOLLEGA I SVØMMESKOLEN?

Køge Svømmeklub søger svømmeinstruktører og hjælpere til vores svømmeskole for børn og unge i alderen 2-16 år. Så har du lyst til at arbejde med børn og unge i det fantastiske våde element, så glæder vi os til at modtage din ansøgning.
 
HVEM ER DU
 

 Arbejdstiden som fast instruktør eller hjælper til næste sæson, kan ligge på alle hverdage fra kl. 16 – 19 og weekender fra 08.30-12.00.

 
ARBEJDSOMRÅDER

 
HVEM ER VI

 
SEND DIN ANSØGNING TIL

Send din ansøgning til svømmeskoleleder – Jannie Ploug Høyer på e-mail: jannie@ksk.dk 

Samtaler vil blive afholdt løbende – så vent ikke med at sende din ansøgning.

Vores sponsorer