Køge Open: Et fantastisk stævne venter 24. til 26. november

13-11-2023

Forbered dig på tre dage med svømmeeksplosion, når Køge Svømmeklub åbner dørene til "Køge Open" fra den 24. til 26. november. Dette storslåede stævne vil samle både danske, samt udenlandske svømmere til 3 spændingsfylde dage med højt svømmemæssigt niveau.

 

Køge Svømmehal vil være epicentret for denne svømmefest, hvor konkurrenter vil dykke ned i vandet og stræbe efter personlige bedrifter og rekorder. Fra spændende indledende løb til nervepirrende finaler og Køge Opens varemærke de episke udskilningsløb, vil publikum være vidne til en intens kamp om sejren.

 

Flag fra forskellige nationer vil pryde hallerne under åbningsceremonien, der markerer begyndelsen på en weekend fyldt med sportsånd og kulturmøder. Forvent imponerende præstationer og en masse hygge.

 

Ud over de intense konkurrencer vil "Køge Open" også være en mulighed for at opleve svømmekulturens mangfoldighed.

 

Som værter for denne spektakulære begivenhed er Køge Svømmeklub stolte af at invitere alle svømmeentusiaster, lokale og internationale, til at deltage i dette unikke stævne. Kom og støt op om de dygtige svømmere, oplev spændingen og deltag i fejringen af svømmesporten på sit allerbedste.

 

Glæd dig til "Køge Open" – et kapitel i svømmehistorien!


Vores sponsorer